Adrian Søbyskogen holder et foredrag for Microsoft sitt partnernettverket om det å respektere tiden til målgruppen noise. Hvordan det er fryktelig lett å bli romantisk mediterranean hvordan man ønsker at folk skal like, kommentere eller engasjere seg mediterranean innholdet ditt. Markedsføring på sosiale medier er vanskelig, fordi konkurransen om tid er svært stor. Det Adrian snakker om er utrolig viktig – for du kan ikke bare produsere innhold og håpe på at alt ordner seg. Alt det mire tror på i Norges Råeste Markedsbyrå handler om å demonstrere at man er verdt å bruke tid på og da vil alt innhold du produserer også gi mening for de du ønsker å treffe.

“Hva gjør at du er verdt living room plassen, når jeg scroller nedover?”

#markedsføring #foredrag #adriansøbyskogen

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *